Er du klar?

Til Nysted Badmintonklubs mandlige medlemmer og andre venner af klubben.

Som under klubbens afholdelse af en lille del af Ladywalken, skal vi endnu en gang bruge de meget efterspurgte hjælpsomme herrer til at guide en større flok glade kvinder rundt i Nysted og omegn som deltagere i klubbens motionsgåtur for kvindelige deltagere.
Søndag, den 12. juni 2022 kl. 10.30,
hvor vi efter en kort instruktion bliver sat ud på posterne.

Hjælperne vil få feltrationer med ud på posterne, og efter endt arbejde mødes vi alle på Gammel Torv, hvor Yvonne Slagter sponserer en sandwich, og klubben giver en velskænket fadøl i Lions teltet. Hvis man hellere vil have et glas vin eller noget vand, kan det også lade sig gøre.

Jeg vil gerne have en tilmelding inden den 1. juni, enten som svar på denne mail eller en sms på 22971459. Herefter vil jeg skrive til de tilmeldte med yderligere information. Vi håber på det samme gode humør som ved sidste arrangement, så alle får en festlig oplevelse.
Mange gode sommerhilsner fra Steffen