Kære medlemmer.

Ja – så gik den sæson. Intet spil, ingen afslutning, ingen generalforsamling. Det kan kun gå fremad fra nu. Jeg har lige været i gang med at bestille haltider til sæsonen 2021/2022, og vi skal til halfordelingsmøde i maj. Så håber vi, at vi får alle vore ønsker opfyldt, så ingen skal flytte spilletid.

Til vore kvindelige medlemmer er der dog stadig et lyspunkt inden sommeren. Ruth er i gang med at arrangere LADYWALK. Hun har fået tilladelse til at afhente trøjer og rygposer i Nakskov og flytte begivenheden til Nysted, hvor den søges afholdt søndag den 30. maj 2021 kl. 14.00. Der vil alt efter ønskerne også kunne arrangeres endnu en afholdelse mandag den 31. maj 2021 kl. 18.00.Da der således ikke skal arrangeres bus og forplejning m.v.. skal der kun betales deltagergebyr kr. 150,-.Hvis I ikke allerede har fået en mail fra Ruth, kan I ringe eller SMS’e på 22973990 med en mailadresse, så vil I få tilsendt de yderligere oplysninger.

Ellers håber vi at se alle på banerne ved sæsonstarten i september. I ønskes alle en rigtig god og coronafri sommer.

På foreningens vegne
Steffen Hedemand