Kære medlemmer.

Jeg har brugt det sidste døgn på at undersøge hvilke regler, der nu berører klubbens medlemmer. Som jeg og DIF indtil videre fortolker reglerne, må vores brug af haller betragtes som individuel brug pr. hold, hvilket vil sige, at vi er højest 4 personer på hver afgrænsede bane uden fælles instruktør/træner.Derfor vil der ikke være restriktioner for vores brug af hallerne.Der skal dog tages alle tænkelige hensyn før, under og efter spillet. Der vil snarest af klubben blive indkøbt håndsprit, som vil blive anbragt på netvognene, hvorefter der skal sprittes hænder før opsætning og efter nedtagning af nettene.Der må kun være 10 personer i hvert omklædningsrum, og man skal være påpasselig med afstanden til hinanden. Det skal tilstræbes at de tilgående hold forlader omklædningsrummene, inden de afgående hold kommer ind. Det kræver, at man er i god tid, og at man venter uden for hallen til man er sikker på, at banen er ledig.Man kan eventuelt klæde om hjemmefra, hvis man spiller på tidspunkter, hvor der er trængsel i omklædningsrummene.Der tages forbehold for ændringer eller omfortolkninger af reglerne.Pas godt på hinanden og sæt pris på den smule samvær, der er tilbage.
Hilsen Steffen