Kontingent.

Mange medlemmer har allerede betalt kontingent, men der resterer fortsat nogle.
Kontingent for 2020/2021, kr. 500,- bedes indbetalt på klubbens konto reg.nr. 1551 kontonr. 3221807227 med angivelse af navn, snarest.
Eventuelt kan man betale via MobilePay til kassereren på 22971459, så denne sørger for, at pengene bliver overført til klubben.

Banetider, der ikke er betalt for, vil blive fordelt op til sæsonstart.

Passive medlemmer, som ikke længere kan/vil spille, men som gerne vil deltage i klubbens øvrige aktiviteter, kan bibeholde deres medlemskab for kr. 100,- om året.
Der tilbydes fortsat kombinationsmedlemsskab af tennis -og badmintonklubben for kun kr. 800,- pr. år.