Hej – alle medlemmer.

Velkommen til en ny sæson i badmintonklubben. Det er desværre ikke lykkedes os at bibeholde samme tider som sidste år, i det timen fra 19-20 om mandagen i Nystedsalen blev krævet af Døllefjeldes Volleyhold med den begrundelse, at volleydrengene ikke måtte komme så sent i seng for deres forældre. Vi har nu fået flyttet holdene til andre ledige tider. Da haltiderne bliver prioriteret efter antallet af børn og unge, er Nysted Badmintonklub altid dårligere stillet. Mandagsholdene i Nysted starter 2. september, tirsdagsholdene i Nysted starter 3. september og torsdagsholdene i Nysted starter 5. september, mens Kettinge starter 4. september.
Der er ledige baner i Nystedsalen og enkelte i Kettinge, hvis nogle ønsker mere spilletid, eller endnu bedre kender nogen, der vil spille badminton. Medlemmerne bedes ligeledes kontrollere, at de er anført med korrekte baneoplysninger på klubbens under banefordeling.
Sæsonen slutter den sidste spilledag i marts 2020.